Samigra Logo

Çocuklar için iyi, gün iyi bir tamamlayıcı bir tamamlayıcıdır. Sabahın erken ulaşımı hatta belki de henüz havanın aydınlanmadığı şekilde kullanılmadığı ve onu tekrar tekrarlamak zorlayıcı olabilir.

Bu okul bütçesinden olan bütçe için bütçenin bir sahip olması kadar pratikte önemlidir. Okulun koleksiyonunun hazırlıkları, dişlerin fırçalanması, temiz ortamda, müzik ve spor eşyalarının çözümlenmesi gereken onlarca rutini arasında sabahın hazırlıklarına hazırlanmak için hazırlıktan hazırlanmak için hazırlanabilecek tariflere var. Bir de tabi seveceği, benim için başlıcala olması da önemli.

Çocuklarınızın sabahlarında yoğun beslenme rutininizi devam ettirin.

Okula Dönecek Olan Çocukların Bağlamaları hakkında düşünülebilecek olan şeylerle bağlantı kurmak Arttırma üzerinden olacaktır. 

Tarhana Tostu

Çocuklarınızın tarhana ve yumurta iki gibi faydalı olmasını sağlar bir tarife bir arada yemelerini sağlar. Tarhana tostu, tost makinesinde ya da tavada.

Malzemeler:

Peynir dışında başka bir eşya küçük bir kâsede. Tost makinesine yağlı kağıtlar serin. Tamamı kâğıdın teslim edilir ve tekrar kağıtlarla ilgili üstlerini içerir. Birkaç dakikayı önizleyin. Tarhana’dan piştikten sonra kendi çocuklarınızın sevdiğini, jambon gibi uygulamak için rulo halinde servis yapabilirsiniz.

Muzlu Yulaf Ezmesi

Kahvaltılarda kahvaltılık gıdaları yemesine özen gösteriyorlar da haftanın belirli kesimlerde çocuklar için fayda var. Bu çocukluk ücretinden hem de şehriniz için size yedirebilirsiniz.

Malzemeler:

Küçük bir sos tenceresinde yulafı birkaç dakika kavurun. ardından su ve verilir. isteğe bağlı olarak sadece süt de kullanabilirsiniz. Bir adet muzu, ezerek ya da ince sistem halindedir. 1-2 dakika daha karıştırıp ocaktan alın. üzerine uyan damak tadına uyan kuru yemiş, üzerine bal ve ilave ilavesi yapabilirsiniz.

Tahıllı Krep

Çocukların yemekten asla bıkmadığı krepleri, tam kapsamlı bir şekilde daha sağlıklı şekilde sunabilmeniz mümkün.

Malzemeler:

Tüm gecelik bir şekle bakan aynacı çırptı. Isınmış flon tavaya birer kepçe dökerek arkalı önlü bekliyoruz. Servis yaparken içine peynir giyerleri ambalajlar getirip kesebilirsiniz. Tek lokmalık krepler, çok daha fazla kolay ve zevkle yeme sağlar.

Tam Buğday Ünlü Peynirli Muffin

Çocuklar muffin keklere bayılır. Kahvaltı hazırlamalarını yapmak için onlara peynirli muffinler hazırlanabilir. Muffinler tam eğitimli unla hazırlandığı için tazeliğini daha uzun süre devam ettirmek. Çocukların beslenmesi için de iyi bir alternatiftir.

Malzemeler:

180 ayarlayarak fırınınızı ayarlayın. Yoğurt, yumurta ve yumurtalarını çırptı. ardından un ve karbonatı ilave edip kısa bir süre daha çırptı. Son olarak iletmek için spatula ile. Muffin kalıplarına ürün döküp fırına ver. Kontrollü şekilde yaklaşık 20-25 dakika hızında.

Fıstık Ezmeli Meyveli Pankek

Pankek biraz uğraştırıcı olduğu için çoğu zaman onları hafta sonu yapmayı tercih eder. Ama bu küçük oyuncak hazırlayıcıda muhafaza edebilir, okul sabahları pratik pratik bir şekildeda servis yapabilirsiniz.

Malzemeler:

Tüm kuru malzemeleri bir kapta. Sıvı malzemeleri de ayrı bir kapta çırpındı. Sonradan oda tesisatı tesisatı yapılabilir. Birer malzemeden kepçe alarak pankek tavasında ya da pankek aparatıyla tavada seviniyor. Meyvelerle süsleyip servis yapabilirsiniz.

Renkli Omlet

Güne hazırlanmak için sağlıklı ve sağlıklı bir lezzet olan omleti hem tasarımını hem de daha kapsamlı bir yetiştirmek için bu şekilde pişirmeyi deneyin.

Malzemeler:

Yumurtaları çukur bir kapta çırpındı. Diğer malzemeleri de yumurtaya ilave edin. Tavanızı yüksek bir ısıya savaşın. Yumurtalı tavaya döküp önlü arkalıya dökmek. Afiyet olsun.

Çocuklar için kahvaltı sebebi?

Çocuklar için ideal kahvaltıda olması gerekenler:

Çocukların eğitimini gıdayı seçmede dikkat edilmesi gereken unsurlar. Bunlar; Kolay olması, kolay kolay benimsenebilir ve olması, beğenilmek ve popüler olmak. Dengeli bir kahvaltıda genel bakış, mevsimsel ve meyveleri, yumurta, peynir gibi süt, su veya meyve suyu gibi yer yer. Tamamlanıyor, ne kadar az içerik içeriyorsa ve ne kadar az hazırlanmışse o kadar iyidir.

Çocuklar için Sağlıklı ve Eğlenceli Atıştırmalıklar hakkında ayrıntılı bilgilerle ilgili üzerinden.

Kaynaklar:

https://www.sarpikocafe.com/single-post/2019/01/30/tarhana-tostu

https://pudralivenus.com/dene/muzlu-yulaf-ezmesi-tarifi/

https://mutfaksirlari.com/tahilli-ve-otlu-krep.html

http://www.bebekgida.com/yemek-tarifleri/detay/peynirli-havuclu-muffin/3550

https://www.allrecipes.com/recipe/231394/peanut-butter-banana-pancakes/

https://kidshealth.org/en/parents/breakfast.html